Over...

Bureau Links is Gerben Hoetink. Een creatieve en gedreven allrounder. Ver gekomen in de journalistiek maar de passie gevonden in het communicatievak. Het liefst werkzaam voor de culturele sector en maatschappelijke organisaties in die prachtige Hanzestad Zwolle. Ik heb mijn kantoor in de Creatieve Cooperatie en werk voor de grotere projecten veel samen met mijn creatieve ‘huisgenoten’.

WAAR BEN IK GOED IN?

Communiceren

COMMUNICATIE

Hoe maken we het beter bekend? Met een allround professional die vorm en inhoud verbindt. Een kei in online communicatie, tekst- en mediaproducties.

CONTENTMARKETING

Communicatie met waarde. Content, of dat nu een blog, een tweet of een video is, moet aansluiten bij dat waar de doelgroep behoefte aan heeft. Weg met drammerige verkoopboodschappen, meer plaats voor informatieve en inspirerende verhalen.

TEKST

Als journalist schreef ik over alles dat toevallig nieuws was. Ik heb mij gespecialiseerd in webteksten (SEO), recensies en het diepte-interview. Want het schrijven van een heldere, aantrekkelijke beknopte tekst is een vak.

MEDIAPRODUCTIES

Mediaproducties is een verzamelterm voor alle uitingen waar veel voorwerk bij komt kijken; film producties, tv-programma’s, animaties en webcasting bijvoorbeeld. Lastige maar waardevolle projecten waar ervaring meer is dan een pre.

Organiseren

FONDSENWERVER

De zoektocht naar de juiste fondsen voor het juiste idee of project is een lange weg en het loont om de kortste route te kennen. Ik heb inmiddels verschillende kunstvoorstellingen, hulpprojecten en stichtingen aan goede projectplannen, -voorstellen en subsidie-aanvragen geholpen.

PROJECTLEIDER

Hands-on en praktisch. Dat ben ik. Handig en creatief in het verbinden van mensen en inzet. Ook inhoudelijk sterk en daardoor meer dan alleen een slimme regelaar. In co-creatie is bijna alles mogelijk.

EVENTS

Met mijn voorliefde voor kunst, cultuur en festivals is het organiseren van evenementen en bijeenkomsten een tweede natuur. Van een zwoele zomernachtfilm onder de sterrenhemel tot een verdiepend kennisfestival.

links, bn, bw; 1. ‘Aan de zijde waar men het hart voelt kloppen’ 2. Tegenovergestelde van rechts, ‘aan de linkerkant’. links* [aan de linkerzijde] {lyncks 1477} van middelnederlands linc, oudhoogduits lenka [linkerhand], vgl. middelhoogduits gelenke [buigzaam]; de oorspronkelijke betekenis is ‘buigen’, tegenover recht in rechts. Mnl. lincksch ‘links’ [1477; Teuth.], ook in de vorm link ‘id.’; vnnl. linck [1599; Kil.]; nnl. links ‘naar sociale hervormingen strevend’ [1874; WNT].

Aanbevelingen

Om het project KRACHT on Tour met een knaller af te kunnen sluiten met minister Bussemaker en Koningin Maxima, hebben we Gerben ingehuurd. Hij ontwikkelde, in samenwerking met andere ondernemers uit de Creatieve Coöperatie, een prachtig decor dat we nog steeds kunnen gebruiken. We hebben hem als een enthousiaste, meedenkende en creatieve coördinator ervaren. Hij zorgde ervoor dat alles op rolletjes liep; tijdens de voorbereiding en op de eindbijeenkomst zelf.

Mirjam Doornbusch, Projectleider KRACHT On Tour